Despre noi

Cu o experiență de 9 ani pe piața din România și 5 ani pe piața din Europa, ne-am specializat în optimizarea selecției canalelor de comunicare online cu scopul de a reduce costul per cerere de ofertă cât de mult posibil.

Cât de mult ți-ai dori să crească business-ul tău? Fie că ești abia la început, sau că te afli deja într-o afacere puternică și sustenabilă, obținerea de rezultate avantajoase din investițiile tale în marketing-ul online trebuie să reprezinte o prioritate permanentă.

Ne-am specializat în optimizarea selecției canalelor de comunicare online cu scopul de a reduce costul per cerere de ofertă cât de mult posibil.

În zilele noastre, obținerea de rezultate profitabile din campaniile tale de marketing digital se bazează în general pe atragerea traficului corect, targetat și pe capacitatea ta de a-l converti, toate acestea concentrându-se într-o activitate de creare de valoare adăugată, educare și loializare a clientului de-a lungul întregului proces.

Fie că este vorba despre Google Search, Social Media, Display, sau un mix al tuturor acestor canale prin remarketing, ne ocupăm de întregul proces de aliniere a obiectivelor business-ului tău cu strategia digitală optimă dedicată atingerii acestora.

Echipa Web Ventures

Anda Andrei

Teodor Mitkov

Claudiu Deliu

Dorin Andrei

Cristian Vintilă

Adela Aliman

George Odae

Simona Păun

Alida Sindie

Cornelia Butunoi

Dragoș Cristache

Nicoleta Popa

Alexandra Hulpe

Ami Radu

Adela Diculescu-Argeșeanu

Diana Constantin

Ana-Maria Dumitrașcu

Vlad Rujan

Răzvan Ionescu

Ioana Francisco